Dalyvavome parodoje RESTA 2023

Publikuota 2023-04-18

Trys RESTA parodos dienos pralėkė su vėjeliu! Juokaujam, kad jausmas kaip po gero festivalio. AČIŪ kiekvienam apsilankiusiam mūsų stende.

Labai smagu po parodos sulaukti Jūsų laiškų, o užvis smagiausia, kai užsukate gyvai, pasisveikindami:

- "Sveiki, bendravome parodoje."  Tada aišku, kad festivalis pavyko!

 

Parodoje lankytojams buvome paruošę:

 

 

Taip pat taikėme specialius pasiūlymus ir ypatingas kainas kelioms populiarioms prekėms, o būtent ZEHNDER entalpiniam Comfoair ERV375 rekuperatoriui, BLAUBERG entalpiniam rekuperatoriui Komfort 180E bei vasarai artėjant vis aktualesniam SENDO oro kondicionieriui Apollo.

 

    

 

Ne vienam klientui operatyviai vietoje braižėme individualų vėdinimo sistemos planą pagal jų turimą būsto brėžinį telefone, aiškinomės, kaip suderinti rekuperacinę ir oro kondicionavimo sistemą būste, diskutavome apie rotacinių ir entalpinių šilumokaičių veikimo principus bei skirtumus, lankytojai turėjo galimybę gyvai apžiūrėti įrenginių vidų bei pamatyti visą rekuperacinės vėdinimo sistemos detalių eiliškumą.

 

 

Pasidžiaugę dirbam toliau ir laukiame Jūsų būsto planų - patikimas rekuperatorius, oro kondicionierius, efektyvi, drėgmę grąžinanti vėdinimo sistema bei montavimo darbai - operatyviai gaukite individualų pasiūlymą pagal savo poreikius. Projektuojame, konsultuojame, atvežame visoje Lietuvoje. Parašykite, paskambinkite arba atvykite, laukiame Jūsų salonuose Vilniuje bei Kaune. Iki susisiekimų!